Vragen over onze sauzen

Antwoord op veelgestelde vragen

Hier vindt u de antwoorden op een aantal veelvoorkomende vragen.

Welke informatie verschaft Gouda’s Glorie over voedsel-allergie?

Wij krijgen regelmatig telefoontjes over allergenen. Vaak gaat het dan om allergische reacties op koemelkeiwit, lactose, gluten, tarwe, kippenei, soja, pinda's, noten of maïs. Op de productpagina's leest u precies welke producten welke allergenen bevatten. Er is ook een algemene pagina over allergenen.

Waar kan ik de producten van Gouda’s Glorie kopen?

Bij vrijwel alle supermarkten. Het kan zijn dat uw supermarkt een deel van het assortiment verkoopt. Voor actuele informatie kunt u het beste contact opnemen met onze Consumentenservice.

Hoe lang kan je een product na openen bewaren?

Ongeopend zolang als op de verpakking staat, daarna is het afhankelijk van de temperatuur waarop u het product bewaart. Maakt de verpakking melding van 'gekoeld bewaren', dan wordt hier tussen de 2 en de 7 graden Celsius mee bedoeld.

Mag ik een andere vraag stellen?

Natuurlijk mag dat. We helpen u graag verder. Heeft uw vraag te maken met de sauzen van Gouda’s Glorie? Maak dan gebruik van het contactformulier sauzen. Gaat uw vraag over margarines? Dan kunt u gebruik maken van het contactformulier margarine & halvarine. U kunt ons ook bellen. Kijk voor onze telefoonnummers op de contactpagina van onze Consumentenservice.

Waar te koop?

Bekijk hier winkels waar je Gouda’s Glorie kunt vinden.

Bekijk verkooppunten