Boordevol bouwstoffen

Gouda’s Glorie voor op brood

In Gouda’s Glorie producten voor op brood zit veel van wat we dagelijks nodig hebben. Denkt u dan niet alleen aan goede vetten als bron van energie, maar ook aan uitgekiende toevoegingen. Zo zijn Gouda’s Glorie producten voor op brood verrijkt met de gezonde Omega 3 & 6 vetzuren.

Wat een paar boterhammen al niet voor u doen...

Volgens de experts doet u er goed aan elke dag een paar boterhammen met halvarine of margarine te eten, want daarmee voldoet u al aan een groot deel van uw dagelijks aanbevolen hoeveelheid bouwstoffen en vitaminen. En vergeet ook de goede vetten niet, want die helpen bij een gezonde levensstijl het cholesterolgehalte laag te houden.

Gebruik de Schijf van Vijf

Gezond eten betekent met gezond verstand bewuste keuzes maken. Gebruik daarbij de vijf regels van de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum: Eet gevarieerd, niet te veel en gebruik minder verzadigd vet. De vijf vakken geven aan hoe variatie kan worden aangebracht in de voeding. De basis voor een gezonde voeding die het Voedingscentrum met de Schijf van Vijf aanbeveelt, zorgt voor voldoende voedingsstoffen. Er wordt geadviseerd om boter, harde margarine en bak- en braadvetten te vervangen door zachte margarine, vloeibaar bak- en braadvet en plantaardige oliën. In boter zitten namelijk meer verzadigde vetzuren. Door die te vervangen door 'goede' plantaardige vetten, verlaag je het risico op hart- en vaatziekten. Van de Schijf van Vijf is een brochure beschikbaar die u zowel kunt aanvragen als kunt downloaden bij het Voedingscentrum.

Al onze kuipjes op een rij

Met onze kuipjes Volle Pond, Zonne Pond en Halvarine maakt Gouda’s Glorie het nog gezelliger op tafel. De smaak is heerlijk en de eigenschappen zijn uitstekend. Zo zit Volle Pond boordevol bouwstoffen en vitamines en is Halvarine een bron van energie met uitgekiende toevoegingen. En Zonne Pond? Dat is weer een uitstekende bron van Omega 3 en 6. Eet Smakelijk!

Bekijk onze kuipjes >

Waar te koop?

Bekijk hier winkels waar je Gouda’s Glorie kunt vinden.

Bekijk verkooppunten