Bezoek onze stand op de Huishoudbeurs 2020 en WIN een jaar lang GRATIS Gouda's Glorie Snacksaus!

Kom je ook naar de Huishoudbeurs? Bezoek dan zeker onze stand met de Gouda’s Glorie Snacksauzen! Scoor de beursaanbieding en deel je selfie voor de selfiewall! WIN een jaar lang GRATIS Snacksauzen!

Lees verder

Hoe werkt het?

Bezoek onze stand op de Huishoudbeurs en deel jouw foto voor de selfiewall met #mysauce. Maak jij de leukste foto? Dan win je één jaar lang GRATIS Gouda's Glorie Snacksauzen!

Lees hier de actievoorwaarden

De prijs is één jaar lang onbeperkt Gouda's Glorie Snacksaus, waarbij het jaar loopt vanaf de windatum. Deze prijs wordt uitgekeerd in Gouda's Glorie Snacksaus tubes. Per kwartaal kan de winnaar de bestelling Gouda's Glorie Snacksaus tubes doorgeven (uiterste en laatste besteldatum: 28 februari 2021). De bestelling wordt per pakketpost of per koerier verstuurd en zal uiterlijk 7 werkdagen na de besteldatum bij de winnaar thuis afgeleverd worden. De keuze voor aflevermethode en afleverdatum wordt door Remia gemaakt. Deze prijs is uitsluitend voor privé gebruik, waardoor er een maximum bestelbedrag voor één jaar is vastgesteld van € 300,-. Dit is een bedrag waarin de verzend- dan wel koerierskosten zijn inbegrepen.

De Snacksauzen van Gouda’s Glorie

De Gouda’s Glorie Snacksauzen zijn eigentijds, modern en super tasty! De serie bestaat uit vier varianten: de Red Hot Samurai Sauce, de Fresh Garlic Sauce, de Sweet Onion Sauce en de Spicy Andalouse.

Super Tasty Snacksauzen

Gouda’s Glorie Red Hot Samurai Sauce is een romige snacksaus met de pittige smaakbeleving van Spaanse pepers. Heerlijk bij frites, tosti en een broodje hamburger. De Fresh Garlic Sauce is een echte klassieker in het snacksauzen assortiment van Gouda’s Glorie. Deze frisse saus met verse knoflook smaakt vooral lekker bij kip, een broodje shoarma en bij de BBQ. De Sweet Onion Sauce is een friszoete saus met knapperige stukjes ui. Heerlijk bij frites en een broodje hamburger. De Spicy Andalouse Sauce is een romige, pikante saus met tomaat en kruiden. Heerlijk bij kip, frites en een broodje hamburger.

Tot ziens op de Huishoudbeurs!

De Huishoudbeurs is van 22 februari t/m 1 maart 2020 in de RAI Amsterdam. Zien we je daar? Je vindt ons bij standnummer 07.135. Tot dan! Meer informatie zoals over bereikbaarheid en parkeren vind je op de website van de Huishoudbeurs.